Barcelonas 17-årige teenager sætter endnu en rekord, og fremtiden kan ventes

Barcelonas 17-årige teenager sætter endnu en rekord, og fremtiden kan ventes

I UEFA Nations League spillede Spanien uafgjort 2-2 ude fra Tjekkiet. I denne kamp lukkede det spanske hold først et mål ind. I pausen udlignede Garvey for det spanske hold. På det tidspunkt afleverede Rodri bolden og Garvey 12 i højre side af straffesparksfeltet. Et skud i det fjerne hjørne fra meter gjorde stillingen 1-1. Det er ottende gang Garvey bærer en Spanien fodbold tøj for at repræsentere det spanske landshold. Han scorede sit første mål for landsholdet og skabte en landsholdsrekord.

Garvey, iført en Fodboldtrøjer, blev den yngste målscorer i det spanske holds historie. Det er værd at nævne, at Garvey også slog rekorden for den yngste spillealder for landsholdet sidste år. Han fik sin debut og blev den yngste spiller i det spanske landsholds historie.

Den 17-åriges præstation er meget omfattende. På nuværende tidspunkt er det blevet et stort problem for Barcelona at forny kontrakten med Garvey. Barcelona har sendt det officielle tilbud om kontraktfornyelse til Garveys agent og venter bare på, at de træffer en beslutning. Det kan siges, at denne teenager har en lys fremtid!