Chelsea og Real Madrid kæmper om at vinde næste runde

Chelsea og Real Madrid kæmper om at vinde næste runde

I denne lodtrækning af Champions Leagues kvartfinale blev Real Madrid igen den mest koncentrerede begivenhed. Real Madrid byder Paris Saint-Germain velkommen i ottendedelsfinalen, og denne gang tager de imod Chelsea i ottendedelsfinalen. Chelsea har spillet i alle tre turneringer i denne sæson, hvor FA Cuppen, Premier League og Champions League alle nåede semifinalerne. Chelsea fodbold tøj er blevet annulleret, og holdets næste ejer er stadig med i spillet.

Den seneste uretfærdighed i Chelsea har givet næring til en kamp blandt spillere, der ønsker at byde ejeren Roman Abramovich farvel med titlen. Ankomsten af ​​Roman Abramovich har givet Chelsea en god start, og alle elsker den betænksomme fodboldleder. Krigen har ændret karakteren af ​​retfærdighed og retfærdighed i sport, og Chelsea-hændelsen har også gjort fans over hele verden opmærksomme på den politiske indblanding på den anden side af sporten.

Real Madrid tabte til Chelsea i semifinalen i sidste sæson, vil resultatet af kvartfinalerne for de to hold ændre sig i denne sæson? Real Madrids trøje har været en favorit blandt fans over hele verden i årevis, men holdet har kæmpet for at vinde Champions League. Efter Cristiano Ronaldo rejste, blev Real Madrid gentagne gange stoppet i semifinalen og kæmpede for at nå finalen. I år håber Karim Benzema at vinde karrierens første Ballon d'Or, så hans prioritet er at hjælpe Real Madrid med at vinde Champions League.

992 Views