Colorado Avalanche fornyer kontrakter med flere spillere

Colorado Avalanche fornyer kontrakter med flere spillere

Colorado Avalanche spilder overhovedet ikke tid på at forberede deres lineup til at sikre deres Stanley Cup-titel. The Avalanche omorganiserer gruppenummeret på en kaotisk søndag eftermiddag, og accepterer vilkår om arrangementsforlængelser med målmanden Alexandar Georgiev og forsvarsspilleren Jacob MacDonald, og lad dem blive ved med at bruge .

Georgiev, der i en billige NHL trøjer afsluttede jobbet i 2021-22 med en rekord på 15-10-2 og 2 absolut ingenting for at understøtte en frustrerende.898 redningsdel og -7,6 mål-sparet-over middel. Bortset fra en række herkuliske effektivitet hen imod afslutningen af ​​sæsonen, vippede han på kanten af ​​at være en sub-NHL-netminder i det meste af året, måske håndtere den uregelmæssige spilletid, der var nødvendig for ham bag Shesterkin.

MacDonald spillede kun 8 computerspil for Avalanche i sidste sæson, hvor han blev pointløs og balancerede lidt over 10 minutters istid pr. nat. For AHL's Colorado Eagle var MacDonald ikke desto mindre meget mere effektiv, idet han opnåede 10 mål og 15 assists for 25 point i 33 computerspil.