Ancelotti siger, at Ben Real Madrid har meget plads til forbedring

Ancelotti siger, at Ben Real Madrid har meget plads til forbedring

 

I den europæiske Super Cup besejrede Real Madrid Frankfurt 2-0 for at vinde mesterskabet. Real Madrid-træner Ancelotti accepterede et interview efter kampen.

Med hensyn til spillet sagde An Shuai, at Real Madrid ikke behøver at bevise, at det er et seriøst hold gennem denne kamp. Real Madrid er fuld af motivation og er ivrige efter at fortsætte med at vinde.blå psg hjemmetrøje

Real Madrid ledte efter muligheder i første halvleg, efter Alaba scorede målet, Real Madrid kontrollerede spillet godt, holdet havde ingen risiko, baglinjen var meget solid, Real Madrid lukkede ikke et mål ind i 3 finaler, hvilket er meget godt signal om.mexico landsholdstrøje

An Shuai sagde, at situationen i Real Madrids omklædningsrum er meget god. Han er meget glad for at kunne træne disse spillere. Holdet er meget afbalanceret, og at vinde mesterskabet gør stemningen i omklædningsrummet bedre. Real Madrid er vokset og forbedret sig meget i sidste sæson, men Real Madrid kan stadig forbedre sig.

Anshuai roste den bedste Casemiro i spillet. Han sagde, at Casemiro fortjente MVP. Han fuldførte opgaven med angreb og forsvar godt. Chuameni kan komme fra Casemiro. lære meget.

For Benzema sagde Anshuai, at ingen kan stille spørgsmålstegn ved Benzema. Han er den vigtigste og mest effektive spiller i verden. Han spillede også en vigtig rolle i Champions League. Der er ingen tvivl om, at for Real Madrid er Benzema den bedste.